Skip links

Enhörningstrenden: En ändlös saga

Du kan omöjligt ha missat den våg av enhörningar som sköljer över oss. Det är knappast en ny trend, men den verkar vara här för att stanna. Det verkar som att allt nu finns i enhörningsvarianter: kläder, muggar, telefonfodral, smink, mat och dryck — produkter med enhörningsmotiv är mycket populära just nu. Och smycken är förstås inget undantag.

STUDEX, världens största producent av öronhåltagningssystem och hudvänliga örhängen, är ditt bästa val när det kommer till denna enhörningstrend och har tagit fram allergivänliga enhörningsformade håltagningsörhängen för håltagning med STUDEX System75, och vanliga örhängen som en del av kollektionen Sensitive by STUDEX. Enhörningsformade örhängen bärs ofta som ett av flera örhängen i vardera örat, gärna tillsammans med skimrande, stjärnformade örhängen. För enhörningar hör ju hemma bland stjärnorna, trots allt.

Unicorn Trend

Enhörningstrenden: Varför är enhörningar så omtyckta?

Många förälskar sig i enhörningar för att de kan relatera till denna mytomspunna varelse. Gamla och unga, enhörningar handlar om en livsstil, inte en ålder. För vissa handlar det om att uttrycka att man är speciell och unik. De vill sola sig i enhörningarnas skimrande ljus. För andra handlar det med om en sorts verklighetsflykt; de vill glömma vardagen för en stund och dra sig tillbaka till en fantastisk fantasivärld. Ytterligare andra vill hålla sig kvar i barndomens värld där godhet råder och mirakel och magi lever fritt.

Earring and Ear Piercing Trends 2018

Image credits
Header image: © Jonathan Borba/Unsplash; other images: © STUDEX of Europe GmbH