Skip links

Eftervård

Att ta väl hand om öronen efter håltagningen är nästan lika viktigt för dina kunders örons utseende och hälsa som precisionsinstrument, högkvalitativa håltagningssmycken och erfarna håltagningsspecialister. Nya hål ska skötas om minst två gånger per dag med anpassade produkter. Denna eftervård bör börja 24 timmar efter håltagningen och hjälper din kund att undvika infektioner och andra komplikationer.

Eftervårdsråd till Dina Kunder

Klicka här för våra eftervårdsinstruktioner och tips för nya hål.

Mer information

Eftervårds Produkter

STUDEX® Advanced, STUDEX® After Piercing Solution och STUDEX® Piercing Care Gel är specialprodukter framtagna för vård av dina öron, och bör börja användas 24 timmar efter håltagning. Med dessa produkter kan du skydda dina öron mot infektioner, och i våra skötselråd hittar du tips på hur de ska användas. För vanlig skötsel under läkningsprocessen rekommenderar vi att du köper 100 ml.

Dessa produkter ska alltid erbjudas vid varje håltagning. De säljs också bra som paket med våra allergivänliga örhängen.

NYTT!!!: STUDEX® ADVANCED är en 2-in-1 öronhåltagnings eftervårdsprodukt och rengöring för optimal hudvård.

Erbjud våra kunder våran senaste eftervårdsprodukt STUDEX® ADVANCED som tillåter kunderna

  • att byta örhängen i örsnibbarna redan efter 3 veckor och/eller
  • att byta örhängen i örats brosk efter 8 veckor.

Dess speciella egenskaper:

  • Giftfri
  • Hud neutral pH
  • Lugnar huden
  • Snabbare läkning
  • Antimikrobiellt skydd
  • Återfuktar huden
STUDEX ADVANCED 2-in-1 aftercare and cleanser

Vad är hemligheten?

Denna revolutionerande eftervårdsprodukt innehåller en unik hypoklorteknologi med en kemi som samtidigt hjälper till att öka återfuktningen och stödja hudbarriären. Den är oljefri, så den täpper inte till porerna, och kan användas av !

Att uppnå denna anmärkningsvärda nivå av hudhygien utan att använda irriterande eller giftiga ämnen är det som ger så fantastiska resultat. Utan att bränna eller irritera stänger den till porerna, så att huden tätas säkert och snabbare.

Använd som eftervårdsprodukt genom att applicera 2-3 gånger dagligen som nödvändigt.

*Säljs som kosmetisk produkt

Bli STUDEX® partner

Ange företagsinformation