Skip links

Om oss

Internationell Marknadsledare

STUDEX®är märket för öronhåltagning, som den internationella marknadsledaren för produktion av precisionsinstrument, håltagningssmycken och skötselprodukter för vård av nytagna hål i öronen. Med vårat huvudkontor i Los Angeles, California, och dotterbolag och samarbetspartners i mer än 70 länder på 6 kontinenter, hjälper vi verksamheter för att öka sin försäljning. I över 40 år har STUDEX instruments har använts miljontals gånger för öronhåltagning runtom i världen. Vi är stolta över att de facto vara standard för öronhåltagning.

Som tillägg erbjuder vi våran kollektion av hudvänliga / hypoallergena eftervårdsörhängen för välbefinnande varje dag — även för känsliga öron. Vi erbjuder 30 års garanti eftersom vi litar på våra produkter.

Professionell Försäljning och Marknadsförings Support

direkt från tillverkaren

Våra STUDEX® partners är ytterst viktigast för oss. För att hjälpa dig och dina kunder erbjuder vi förstklassig marknadsföring, försäljning och logistik och professionell utbildning.

För att du vara igång snabbt med öronhåltagning, erbjuder STUDEX startpaket och marknadsföringsmaterial till din verksamhet. Våra experter ser fram emot att utbilda dig och ditt team.

Försäljningsmaterial vi erbjuder inkluderar öronhåltagningsstationer, visuellt och digitalt marknadsföringsmaterial, posters i olika storlekar, fönsterdekaler, broshyrer, presentkort, presentaskar, kundpresenter och säsongserbjudanden. Beställning via vår webshop eller mail är enkel och snabb. För att du ska kunna ge kvalitetsservice till dina kunder tillhandahåller STUDEX all viktig dokumentation. Allt från skötselråd / release forms (inför öronhåltagning) till eftervårdsinstruktioner.

Vår nya verksamhetsfavorit: “Peggy” är en display utvecklad av STUDEX med genomskinliga stift och provörhängen. Dina kunder kan hålla provörhänget mot sitt öra för en helt ny upplevelse, nästan som att prova örhängen. Peggy har 18 populära örhängen designade för STUDEX System75.

Peggy Display for STUDEX System75
STUDEX sales and marketing support for ear piercing

Vår hemsida erbjuder omfattande information till kunder om öronhåltagning och örhängen. Vår hemsida attraherar tiotusentals unika besökare varje månad som är speciellt intresserade av öronhåltagning med STUDEX. Tillsammans med våra aktiviteter på sociala medier (t.ex. Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, YouTube, etc.), skapar vi en stark efterfrågan efter våra produkter och service hos kunder.

Detta rekommenderar vi till din verksamhet: Vi distribuerar alla inkommande förfrågningar genom vår STUDEX partner search och hänvisar dom direkt till våra lokala samarbetspartners. Du själv kommer kunna registrera dig för detta som en direkt kund.

Några av våra kunders recensioner publiceras på vår hemsida som också nämner individuella STUDEX partners. Vi visar också alla STUDEX partners webshops som säljer våra Sensitive by STUDEX® och Sensitive for Kids (Tiny Tips) eftervårdsörhängen online.

Som en STUDEX partner, kommer du att få fördelar från olika möjligheter: Lyft din försäljning genom att dela i våran säsongsbaserade marknadsföring. Och utnyttja STUDEX ear piercing app för att planera asymmetrisk öronhåltagning med dina kunder.

I Press

Gå till Pressrum

Mer om STUDEX®

Läs mer på våra kundsidor

Mer information
STUDEX brand

Bli STUDEX® partner

Ange företagsinformation

Image credits
Hands with phone: © Nathana Rebouças/Unsplash; magazines: © Charisse Kenion/Unsplash; other images: © STUDEX of Europe GmbH