Skip links

Om oss

STUDEX® är märket för öronhåltagning. Med ett oöverträffat gott rykte runtom i hela världen. Som den internationella marknadsledaren för produktion av precisionsinstrument, håltagningssmycken och skötselprodukter för vård av nytagna hål i öronen erbjuder vi våra samarbetspartners – smyckesbutiker, skönhetssalonger och apotek – lättanvända produkter av hög kvalitet.

Vi har skapat en revolution inom öronhåltagning: du kan nu säkert och snabbt ta hål i dina öron med snygga, allergivänliga håltagningssmycken hos någon av våra utvalda samarbetspartners. Med vårat STUDEX® System75™, kommer du knappt känna proceduren. Aldrig förr har öronhåltagning varit så här enkel, snabb och säker.

I mer än 40 år, …

… har varumärket STUDEX® kopplats samman med trovärdighet och säkerhet inom öronhåltagning på den internationella marknaden. Våra system har en fantastisk historia: STUDEX instrument har använts miljontals gånger för öronhåltagning runtom i världen.

About STUDEX

Tuffa kvalitetstester

Efter tillverkningen utsätts varje STUDEX-instrument och örhänge för tuffa kvalitetstester för att vi ska kunna leverera de säkraste och vackraste produkterna. Vi har strikta hälso- och säkerhetsregler för våra anställda och för våra produkter, vilket bland annat innebär att STUDEX steriliserade håltagningssmycken uppnår eller överträffar EU standard och FDA (U.S. Food & Drug Administration) bestämmelser.

STUDEX brand

STUDEX® Våra Samarbetspartners

Hos våra samarbetspartners – smyckesbutiker, skönhetssalonger/kliniker, apotek och andra butiker – kan du ta hål i öronen med STUDEX® framstående system och produkter. Hos dem hittar du garanterat ett stort utbud av allergivänliga håltagningssmycken av toppkvalitet och andra fantastiska örhängen från STUDEX. Våra partners är väl utbildade öronhåltagningsspecialister som kan ge dig goda råd och rekommendationer och dessutom hjälpa dig skaffa rätt eftervårdsprodukter.

Köp allergivänliga / hypoallergena
Sensitive by STUDEX®
örhängen online

Köp örhängen

Hitta närmaste STUDEX® partner

för öronhåltagning

Sök efter STUDEX® partner

Medlem i EPM e.V.

STUDEX är medlem i International Association of Ear Piercing Market Specialists (EMP) e.V. Denna organisation är representant för tillverkare och försäljare av öronhåltagningssystem inom politiken, ekonomin och den offentliga sektorn och informerar allmänheten om öronhåltagning och industrins opinionsbildning. Den ger råd till och representerar sina medlemmar inom politisk lobbying, EU-direktiv samt regler och lagar på nationell nivå. Den fungerar även som en förbindelse mellan öronhåltagningsindustrin och lagstiftare, och dessutom ger organisationen sina medlemmar information om aktuella händelser och teman, samt ger dem ett forum för gemensamt utbyte av bransch-specifika idéer.

I Press

Gå till Pressrum

Socialt ansvar

Ge tillbaka till samhället

Som företag är Socialt Ansvar är väldigt viktigt för oss. Därför stödjer STUDEX stödjer olika internationella projekt.

Vi hjälper till exempel till med bidrag till offer för naturkatastrofer, t.ex. efter den förödande tyfonen Haiyan i Filippinerna år 2013. Och vi upprätthåller en sponsring för barn med en välgörenhetsorganisation som hjälper människor i södra Indien.

STUDEX sponsrar friidrottsklubben Eckentaler i Tyskland.
Flera sportevenemang i klubben har sponsor namn, såsom STUDEX® Sprint Day och STUDEX® Eckental Cross.

Tillsammans med House of Sports och andra regionala partners stödjer STUDEX en regional välgörenhetsorganisation för barn (Kinder für Kinder e.V. Eckental) och ATP-tennisturneringen Bauer Water Technology Cup i Eckental/Nürnberg, som grundades för att stödja denna barnfond. I mer än 20 år har denna ATP Challenger-turnering, med en aktuell prissumma på €30 000, dragit nationella och internationella tennisstjärnor till Frankonia. Förutom ett årligt ekonomiskt bidrag hjälper STUDEX även detta internationella mästerskap i inomhustennis i Bayern genom att bevilja semesterdagar till anställda som frivilligt arbetar med teamet för säkerhets kontroller. Som varje år väntas många toppspelare komma till Eckental även i år. Dessutom är STUDEX sponsor för löpare, cyklister och simmare i Franken Speed ​​Fighter e.V.

Image credits
Media: © Charisse Kenion/Unsplash; athletes: © Roland Gröll/LG Eckental; other images: © STUDEX Corporation or STUDEX of Europe GmbH