Skip links

Kundrecensioner

Så här tycker våra kunder om deras öronhåltagning med STUDEX® System75™ hos en av våra partners STUDEX partner:

“Hej,
Vi gick förra veckan med vår treåriga dotter och tog hål med Studex. Allt gick jättebra. Öronen blev inte alls svullna eller röda. Allt har gått bra än så länge. Vår lilla solstråle är överlycklig!!”

Linda J.

“Kära Studex,
Min treåriga dotter har länge velat ta hål i öronen. Efter ett enkelt samtal med er samarbetspartner, gick vi för att ordna detta för fyra veckor sedan. Hon valde örhängen och även om hon tog hål i båda öronen, det ena efter det andra, så varken klagade eller grät hon. Kvinnan som hjälpte oss var både kunnig och trevlig, och nu är min lilla flicka så stolt!
Hennes öron har läkt utan problem. Stort TACK!”

Ramona W.

“Min lilla flicka är nio år gammal och en mycket försiktig general…Men det var bara tre flickor kvar i hennes klass som inte hade hål i öronen. Därför sökte jag efter smärtfria metoder för öronhåltagning och fann Studex System75 på internet.
Idag gick vi iväg, och min lilla flicka skulle gärna ta hål öronen igen. Hon är så stolt, och vi är båda nöjda.
Tack för detta fantastiska system!!”

Martina S.

“Kära STUDEX,
Tack så mycket för era underbara örhängen. Jag använder nästan uteslutande Studex stiftörhängen eftersom jag har mycket känsliga öron. Ert utbud av örhängen är fantastisk – ni har så många olika, snygga varianter. Jag har redan en ganska stor samling men jag köper hela tiden nya örhängen av er.
Med vänliga häslningar,”

Daniela K.

“För ungefär fyra veckor sedan så fick min fyraåriga dotter ta hål i öronen hos en dermatolog som använde sig av Studex system. Eftersom min dotter är väldigt känslig och skulle ta hål i ett öra och sedan det andra så var jag rädd att vi skulle behöva gå hem med hål i endast ett av hennes öron. Så jag var mycket förvånad när hon vände sitt högra öra mot läkaren och sa ”Nu tar vi det andra och sedan vill jag ha en spegel, tack.” 🙂 Hon är mäkta stolt över hennes söta blomörhängen och säger till alla att det inte alls gjorde ont!! Vi hade inga som helst problem, inte ens i början, och örsnibbarna blev inte röda ens direkt efter håltagningen. En annan sak som jag verkligen tyckte om var att hålen gjordes med sådan precision att de båda hamnade exakt där de skulle vara. Nu behöver vi bara vara tålmodiga och se fram emot att hon kan använda vanliga örhängen (från er Sensitive kollektion, såklart!!!). Jag önskar att jag kunde ha fått mina egna hål i öronen med hjälp av ert system, för några årtionden sedan när jag själv var barn!”

Ti Ne via Facebook

“Vår fyraåriga Louise har nu söta stiftörhängen från Studex som ser ut som små blommor!!!
TACK till;

Er på Studex för att ni tillhandahöll adresser
Studex för videon på er hemsida, som hjälpte oss att förklara processen för vår dotter i förväg
Hålen blev gjorda på samma gång av två väldigt trevliga personer, och vår dotter lämnade stolt salongen utan att ha fällt en enda tår.
Än en gång; STORT TACK.”

Familjen B. Christin F.

“Öronhåltagningen gick jättebra. Inga tårar och ingen smärta. Det gick fort och det fanns ett tillräckligt stort utbud av örhängen. Jag kan varmt rekommendera det, speciellt för barn”

Ute K.

“Hej, och tack så mycket. Min dotter fick örhängen idag – neonrosa, såklart…, Allt gick väldigt smidigt och hon är så lycklig. Tack så mycket!!!
Hälsningar,”

Nicole J.

Image credits
Header: © All images are the property of their respective owners. Used by STUDEX with image release for STUDEX media.