Skip links

Presentförslag: Öronhåltagning med äkta guld

Låter det här bekant? En speciell händelse eller fest närmar sig, men du letar fortfarande efter några fina presenter till dem du älskar, din BFF, barn, barnbarn eller gudbarn. Sista minuten presenter brukar sällan bli bra, eftersom vi inte vill ge vad som helst. Helst ska en fin present ge glädje och bli ihågkommen. Det behöver inte kosta så mycket, och kan ändå vara något alldeles speciellt.

Vad sägs om ett presentkort för öronhåltagning med örhängen av äkta guld? Det är troligtvis en av de finaste presententerna du kan ge till någon som längtat efter att ta hål i öronen. Även de som redan har hål i öronen kommer uppskatta en sådan present eftersom det kan ge dom möjlighet att ta fler hål som är en populär trend. Äkta guld örhängen är inte bara en speciell present , det är ett dyrbart minne med ett bestående värde.

Prisvärt förslag

De som tänker “dyrt” när de läser “äkta guld” kommer att älska att höra att öronhåltagning med äkta guldörhängen faktiskt har ett mycket rimligt pris hos STUDEX® samarbetspartners. De flesta 14 karat guld (585) håltagningsörhängen kostar mellan ca 699 – 999 SEK per par, beroende på vilken modell du väljer. 18 karats guld (750) piercingörhängen kostar mellan 799 – 999 SEK per par. Öronhåltagning är gratis vid köp av STUDEX håltagningsörhängen. Ett riktigt prisvärt förslag.

Rött eller rodiumpläterat vitt guld

När man hör “guldsmycken” tänker många automatiskt på rött guld. Våra örhängen i äkta guld finns inte bara i rött guld utan även i vitt guld som har ett bländande vitt utseende. STUDEX kollektion med öronhåltagningsörhängen i äkta guld med skonsamma STUDEX® System75TM, till exempel, erbjuder örhängen med pärlor, kristaller, diamanter, bezel eller daisy format i 14 karat eller 18 karats rött guld eller rodiumpläterat vitt guld. Hos våra STUDEX samarbetspartner kan du eller personen som gav dig presentkortet välja ett par örhängen i äkta guld.

Varför äkta guld är idealiskt för öronhåltagning

Alla STUDEX® smycken är speciellt bra för öronhåltagning, oavsett om det är äkta guld, titan eller kirurgiskt stål. Det är för att alla STUDEX örhängen och bakstycken är hypoallergena och hudvänliga. Dom möter eller överträffar EU-standard och FDA-föreskrifter (U.S. Food & Drug Administration).

Men äkta guldörhängen är verkligen något speciellt, eftersom guld helt enkelt har en annan attraktionskraft än de mindre känslomässiga materialen titan eller kirurgiskt stål. Guld är stilrent och exklusivt. Det kan vara en symbol för kärlek, välstånd eller makt. Det ger positiva associationer som vi hoppas en gåva ger. De första örhängena gjorda av äkta guld är ofta det första steget in i den underbara världen av dyrbara smycken. Därför rekommenderar vi äkta guld, speciellt om örhängena är en present.

Köp Ditt Presentkort Nu!

Låter det som en bra idé? Köp nu så att du gör den speciella dagen lite extra härligt med en bra present!

  • Hitta en STUDEX® partner i din närhet.
  • Köp ett presentkort från din STUDEX partner för öronhåltagning med örhängen i äkta guld. Du kan boka tid för öronhåltagning samtidigt.
  • Under ditt besök kommer din STUDEX partner fråga om den som mottagit presenten vill ha örhängen i äkta guld, svara på frågor, ta hål professionellt med skonsamma STUDEX System75, och ge råd om eftervård.

Ha det härligt med att köpa present!
Ditt STUDEX® team

Hitta din STUDEX® partner

Sök efter STUDEX® partner

Image credits
Header image: © smsx_supp_841/adpic; earrings: © STUDEX of Europe GmbH