Skip links

Örhänges- och håltagningstrender 2021: Gult, Grått och Asymmetrisk håltagning

När det kommer till örhängen och öronhåltagning så ser vi två stora trender för 2021: årets färg och kombinationer med flera smycken i samma öra. Läs mer om dessa örhänges- och håltagningstrender nedan.

Örhängen och öronhåltagning trender 2021 – #1: “Grå” “Ultimate Grey” Och “Gul” “Illuminating Yellow”.

Aldrig tidigare har vi sett fram emot årets nya färg mitt i en pandemi. Och Pantone Color Institute gjorde oss inte besvikna: Liksom 2016 är det inte en utan två toner som har definierats som årets Pantone-färg: “Ultimate Grey” och “Illuminating Yellow”.

Som Leatrice Eiseman, verkställande direktör för Pantone Color Institute säger,

“Föreningen av en bestående Ultimate Grey med den livfulla Illuminating Yellow uttrycker ett budskap om positivitet som stöds av mod. Praktiskt och säkert men samtidigt värmande och optimistiskt, detta är en färgkombination som ger oss motståndskraft och hopp. Vi behöver känna oss uppmuntrade och upplyfta; detta är väsentligt för den mänskliga anden.”

Som illustreras av bilderna nedan är årets färg i alla avseenden närvarande i smyckes-, mode- och designvärlden. Örhängedesignern STUDEX tillgodoser denna trend med örhängen med topas, cubic zirkon, kristall, kombinerat med äkta guld eller kirurgiskt stål. Vissa finns som piercingörhängen för STUDEX System75, det branschledande håltagningssystemet, andra som Sensitive by STUDEX vanliga (inte håltagningssmycken) örhängen. Att lägga till dessa små glittriga och ett klädesplagg i levande gult till din look kan vara en omedelbar stämningshöjning.

earring and ear piercing trends

Örhängen och öronhåltagning trender 2021 – #2: Asymmetrisk håltagning 

Flera örhängen i varje öra är en växande trend, både bland vuxna och bland ungdomar. Appar som “Ear Piercing with STUDEX” erbjuder olika örhängen för STUDEX® System75™, som du kan välja, flytta till rätt plats och ändra storlek. Ta bilder med appen eller välj en bild från din smartphones fotogalleri. Du kan spara bilden med dina nya örhängen eller dela den med vänner och följare STUDEX partner Hitta inspiration här, i våra tidigare inlägg i trendbloggen.

Image credits
Header image: © Dom Hill/Unsplash; earrings: © STUDEX of Europe GmbH; other images: see image captions