Skip links

Örhänges- och håltagningstrender 2022: Lavender lila “Very Peri,” Asymmeriska hål, Äkta Guld

Vi ser tre stora trender för örhängen och öronhåltagning under 2022: året färg är lavender lila, kombinerat med asymmetriska hål och örhängen i äkta guld. Läs mer nedan:

Örhängen och Öronhåltagning Trender 2022 – #1: Årets färg lavender lila “Very Peri”

.
En stor örhängestrend kommer att vara Årets Pantone-färg. År 2022 är detta en snäcknyans av blått med en violettröd underton som Pantone Color Institute nyligen har skapat under namnet “Very Peri.” Denna nyans, som påminner om lavendel, står för innovation och förändring samt livlighet, gladlynthet och dynamik i kombination med kreativitet och fantasi. STUDEX tillgodoser denna trend med till exempel örhängen med tanzanit. Denna färg kan perfekt kompletteras med olika färgpaletter, t.ex. med känsliga toner som rosa, naturliga toner som grönt och guld, klassiska eller neutrala toner som svart eller kristall, eller till och med livfulla nyanser av rosa. I deras örhängeskollektion för öronhåltagning med STUDEX System75 eller deras uppföljande örhängeskollektion Sensitive by STUDEX erbjuder designerna ett stort urval av matchande allergivänliga/hypoallergena örhängen.

Örhängen och Öronhåltagnings Trender 2022 – #2: Asymmetriska hål 

En annan stor trend för håltagning i öronen är “asymmetriska hål”, en kombination av flera örhängen per öra. Tre örhängen i örsnibben är vanligt idag, ofta kombinerade med två eller flera örhängen i broskdelen av örat. När du ska ta hål i öronen är det bra att planera de kommande två till fyra öronhåltagningarna med din håltagningsspecialist för att få den perfekta looken du siktar på. I vår app “Ear Piercing with STUDEX” kan du enkelt testa hur du skulle se ut med dina (första eller flera) örhängen.
Bra att veta: STUDEX utökat sitt sortiment med flera allergivänliga/hypoallergena örhängen i 2 mm eller 3 mm, som är perfekt för öronhåltagning i broskdelen av örat.

Örhängen och Öronhåltagnings Trender 2022 – #3: Äkta guld 

Äkta guld kommer att fortsätta att efterfrågas för örhängen under 2022. Detta gäller för klassiska modeller som kulor eller kristaller i infattningar samt cubic zirkon, pärlor eller daisies. Enligt STUDEX är 585 (14 karat) guld för närvarande mest populärt, följt av 750 (18 karat) guld och slutligen 375 (9 karat) guld.

Klicka här för att hitta STUDEX partner.

Image credits
Header image: © Joshua Rondeau/Unsplash; earrings: © STUDEX of Europe GmbH; other images: see image captions