Skip links

Örhänges- och håltagningstrender 2023: Från Försiktig till Modig, Färg “Viva Magenta”

Örhängen och öronhåltagning har alltid varit ett populärt sätt av självuttryck och modeutlåtande. I 2023 kan vi förvänta oss att se spännande nya trender i världen av smycken. Från försiktiga till enkla smycken till modiga och starka uttryck, det finns något för alla. Läs mer om trenderna 2023 nedan.

Örhänges- och
håltagningstrender 2023 – #1: Flera hål per öra

En av de stora trenderna för 2023 är att ta flera hål. Det har blivit populärt med fler örhängen per öra och många väljer att göra flera hål. Från enkla örhängen till hoops, blanda olika stilar för att skapa en unik personlig look. Denna trend handlar om assymetriska hål och att ha kul, var inte rätt för att experimentera och här hittar du vad som passar dig bäst.

Örhängen och Öronhåltagnings Trender 2023 – #2: Årets Färg “Viva Magenta”

En annan trend som kommer är örhängen som matchar Årets Pantone-färg “Viva Magenta”, en levande och kraftfull nyans av rött, mellan rött och lila. STUDEX tillgodoser den här trenden med örhängen från rosé eller rosa till rubin, som är perfekta för att lägga till färg till vilken outfit som helst. I deras örhängeskollektion för örohåltagning med STUDEX System75 eller deras kollektion av eftervårdssmycken Sensitive by STUDEX, erbjuder designers ett utbud av hudvänliga och hypoallergena örhängen som imponerar.

Örhänges- och
håltagningstrender 2023 – #3: Hoops

En trend som gör comeback i 2023 är hoops. Hoops har alltid varit en klassisk stil, och i år är de större och modigare än någonsin. Från kraftig och överdimensionerad till delikat och läcker, det finns en hoops för alla. Bär dem ensamma eller använd flera för en snygg och skarp look.

Örhänges- och
håltagningstrender 2023 – #4: Pärlor

Pärlor gör också en comeback 2023, med en modern twist. Traditionella pärlor är fortfarande populära, men designers skapar nu örhängen med pärlor i nya stilar. Denna klassiska ädelsten tar örhängesvärlden med storm, från pärlbestyckade hoops till delikata pärlörhängen.

Örhänges- och
håltagningstrender 2023 – #5: Statement Örhängen

Statement örhängen är också en stor trend 2023. Från örhängen i stil som kristallkrona till överdimensionerade hoops och tofsar, statement-örhängen är det perfekta sättet att lägga till lite dramatik till vilken outfit som helst. Oavsett om du bär en enkel t-shirt och jeans eller en snygg aftonklänning, är statement-örhängen ett modigt sätt att uttrycka dig själv.

Örhänges- och
håltagningstrender 2023 – #6: Äkta Guld
 

2023 förutser STUDEX att det är fortsatt populärt med örhängen gjorda av äkta guld. Smycken av kirurgiskt stål är fortfarande ett populärt val men kommer fler och fler välja att investera i äkta guld för sina öron.

Örhänges- och
håltagningstrender 2023 – #7: Minimalistiska Örhängen
 

Och till sist, minimalistiska och enkla örhängen är också en populär trend. Från delikata örhängen till eleganta och enkla hoops, minimalistiska örhängen är perfekta för de som föredrar en enkel look. Dessa örhängen är lätta att bära och mångsidiga, vilket gör dem till det perfekta komplementet till alla smyckes kollektioner.

Sammanfattningsvis kommer 2023 bli ett spännande år för örhängen och
håltagningstrender. Med så många olika designs och trender att välja mellan finns det något för alla. Oavsett om du är ett fan av flera hål, hoops, pärlor, statement örhängen, äkta guld eller andra minimalistiska stilar, kommer du att hitta det perfekta smycket att matcha med din egna stil. Så ut och experimentera och uttryck dig själv 2023!

Klicka här för att hitta din STUDEX partner.

Image credits
Header image: © Ospan Ali/Unsplash; multiple ear piercings: © H.F.E & Co Studio/Unsplash; earring row: © STUDEX of Europe GmbH; two women: © Kevin Laminto/Unsplash; close-up ear with hoop: © Jasmin Chew/Unsplash; woman with red tassel earrings: © Tamara Bellis/Unsplash; woman with gold statement earrings: © Helen Ngoc/Unsplash; other images: see image captions